levande low-carb diet översyn: hur det fungerar

Kokbok redaktör och författare Fran McCullough kämpat i många år för att gå ner i vikt, och hon delade sin lösning: en låg Carb diet.

I sin bok, Living låg Carb, McCullough fattar low-carb kost planer, från Atkins till Paleo, och förklarar hur var och en kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Hon har också en samling av recept för att göra low-carb levande lättare.

För att hjälpa dig att undvika vanliga bantning fallgropar inkluderar boken hur-tos för resor och tips för att göra vecko matinköp lättare. Du hittar också framgångshistorier från andra låg-carb diet.

Om du vill gå low-carb, föreslår McCullough göra detta

Efter McCullough recept och förslag kommer att göra det lättare att hålla sig till en låg Carb sätt att äta, men du måste fortfarande räkna kolhydrater och protein.

Begränsningar: Om du inte vill ge upp varje segment av vitt bröd eller bakad potatis, kommer du kämpar med detta synsätt. McCullough medger att det är inte för alla. Vem som helst med njurskador bör inte göra denna diet, eftersom att äta för mycket protein kan överansträngning njurarna.

Matlagning och shoppin; Living låg Carb har tips som hjälper dig att navigera i snabbköpet, och 175 recept för måltid planering.

Förpackade livsmedel eller måltider: Nej

I personliga möten: Nej

Motion: rekommenderas.

Vegetarianer och veganer: Kosten är redan restriktiv, så vegetarianer, och särskilt veganer, kommer att behöva anstränga sig för att hitta tillräckligt mat att äta.

Glutenfri: Going low-carb är inte nödvändigtvis detsamma som att gå glutenfri. Du skulle behöva läsa livsmedelsmärkningen för att leta efter möjliga källor till gluten.

Kostnad: Inga bortsett från maten.

Support: Du gör denna diet på egen hand.

Fungerar det?

Ja, både low-carb och magra dieter har visat sig vara effektiva vid viktminskning.

Studier har visat att dieter som är högre i protein kan få dig att känna fylligare.

Är det bra för vissa villkor?

Det kan fungera för vem som helst, men om du har högt blodtryck eller diabetes, fråga din läkare hur väl dina njurar fungerar. En kost som är rik på protein kan farligt för dig.

Också tala med din läkare om du tar diuretika ( “vattentabletter”). Alla hög protein diet kan leda till en ökning av ketoner eller ketos och en välkänd bieffekt, dålig andedräkt. Det kan också utlösa en uppblossande av gikt.

Denna diet kan hjälpa dig gå ner i vikt, men det är inte en övergripande strategi för viktkontroll. Som med alla restriktiv diet, om du väljer detta tillvägagångssätt bör endast användas för korttidsbehandling med din läkare OK. För att hålla vikten av, måste du också göra andra livsstilsförändringar.

Fördelen med detta tillvägagångssätt är att det är enkelt. Men som någon diet, kan det vara svårare om du bor med människor som inte är på samma plan.

KÄLLOR

FranMcCullough: “Living Low Carb.”

Nordmann, A. Archives of Internal Medicine, februari 2006.

McCullough, F. Living Low Carb: The Complete Guide to Long-Term Low-carb diet, Hachette Digital 2008.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …