hur man väljer rätt tränare för dig

Av Sarah Gleim

När det gäller vuxna som deltar i fysisk aktivitet i USA, statistiken är ganska alarmerande. Trots att motion och rätt kost har visat gång på gång att minska den kroniska sjukdomen, lindra stress och förbättra livskvaliteten har presidentens rådet om Fitness, Sport & Nutrition visade att mindre än fem procent av de vuxna delta i 30 minuter fysisk aktivitet varje dag – och bara en av tre vuxna får den rekommenderade mängden fysisk aktivitet varje vecka.

Om du är i den 95: e percentilen som är i grunden inaktiv, inte galen ännu. Du behöver inte träna i tre timmar om dagen för att få fördelarna med motion. I själva verket föreslår riktlinjer för fysisk aktivitet för många människor i världen som du verkligen behöver är cirka 150 minuter per vecka av måttlig till intensiv träning. Det är bara två och en halv timme. Du kan hantera det, eller hur?

Om du inte är säker på att du kan, överväga att anlita en personlig tränare för att motivera och guida dig på vägen. Dessa tips kommer att hjälpa dig att hitta den rätta för dig.

Först när du hyra en personlig tränare, måste du bestämma vad dina träningsmål är. Vill du hyra en tränare som kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt, eller är du intresserad av sport konditionering och styrketräning? Det är viktigt att arbeta med en tränare som har kompetens inom det område som du vill fokusera på. Om ditt mål är att träna för ett maraton, vara säker på att du arbetar med någon som har den kompetens och erfarenhet för att få dig dit, såsom en certifierad rinnande lagledare.

Steve Steinberg, en upwave granskare och ägare av Black Belt Fitness Personal Training i Waltham, Massachusetts, säger en av de viktigaste sakerna att avgöra när intervjua blivande lärare är huruvida din personlighet mesh. “En bra tränare kanske vet vetenskapen bakom kondition, men om han inte kan ansluta på ett personligt plan, det förmodligen inte kommer att vara en bra passform”, säger han. “En bra tränare vet hur man driva en kunds knappar.” Lika viktigt är att intervjua och ställa frågor – ta reda på om tränare historia och varför han eller hon blev tränare i första hand.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …