hur man stanna på en diet

Kommer detta att vara det år du gå ner i vikt för gott, eller kommer du att hamna en diet dropout? De flesta dieters börjar med stora avsikter för diet framgång – slå gymmet varje dag och skära kalorier till ett minimum. Men snart, när resultaten inte är tillräckligt snabb, och upprätthålla rutinen blir tufft, kasta de in handduken.

Normalt folk varar cirka sex månader på en diet – ännu mindre om planen är verkligen strikt, säger Catherine Champagne, PhD, RD, en forskare med Louisiana State University Pennington Biomedical Research Center.

“När kost planer skiljer sig oerhört från tidigare matvanor, begränsa favoritmat eller hela livsmedelsgrupper, bantning vanligtvis varar under en mycket kortare tid”, säger hon.

Enligt experterna, dessa är de fyra främsta orsakerna till kost dropout

1; Att välja fel kost

Att välja en restriktiv diet som inte passar din livsstil är en viktig orsak till att ge upp viktminskning ansträngningar, säger Holly Wyatt, MD, Colorado University programdirektör för fetma forskning och utbildning. När dieten är alltför svårt i första hand, att upprätthålla den långsiktiga blir nästan omöjligt. Faktor i tristess, och allt som behövs är ett felsteg att orsaka en dieter att ge upp.

Det finns ingen perfekt kost som är bäst “, säger Wyatt.” I stället leta efter en sund diet plan som du kan leva med, dag ut och dag in. “Det bör också göra det möjligt att du kan njuta av små portioner av dina favoriträtter .

Diet Framgång Tips: Dieter som arbetar är dieter som varar. Tänk inte på ditt ätande plan som en “diet” du kan gå på och av. Välj en hälsosam plan som passar din livsstil – en som du kan se följande för resten av ditt liv.

Framgångsrika förlorare förstå att om de försöker gå ner i vikt eller behålla den gått ner i vikt, är deras en livsstil ständig vaksamhet.

Gå ner i vikt och det är bland det svåraste man kan göra eftersom det inte har något slut upprätthålla “, säger Gary Foster, PhD, föreståndare för Centrum för fetma forskning och utbildning vid Temple University i Philadelphia.” För att lyckas är att göra vaksamhet del av en regelbunden livsstil.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …