finns det en naturlig influensa botemedel?

Letar du efter en naturlig influensa behandling? Vissa åtgärder kan lindra symtomen, men det finns ingen naturlig botemedel. Det finns inte heller ett naturligt sätt att förebygga influensa. Det enda säkra sättet att hålla bort det är immunisering med ett influensavaccin.

Om du är en av dem som skryta, kom influensasäsong, att du “aldrig någonsin bli sjuk,” vara medveten om: Oddsen kan fånga upp till dig. Varje år, ca 5% till 20% av amerikanska invånare får influensa, enligt beräkningar från CDC; Tar vissa antivirala läkemedel inom 48 timmar efter symtomdebut kan förkorta influensa, men det innebär att erkänna att du har influensa, komma i kontakt med din läkare, och gå till apoteket innan 48 timmar upp; Bara i fall ditt nummer …

Mår dåligt är inte roligt, men det innebär att din läkningsprocessen är på jobbet för att bekämpa influensa. En feber dödar viruset genom att göra kroppen varmare än normalt. Det hjälper också bakteriedödande proteiner i blodet get där de behöver vara snabbare. Så om du kör en lätt feber för en dag eller två, kan du få bra snabbare.

Hosta är ett annat symptom med syfte. Det hjälper rensa tjockt slem i luftvägarna som bär bakterier till dina lungor och resten av kroppen.

Det täppt näsa är bäst behandlas milt eller inte alls. En avsvällande saktar flödet till blodkärlen i näsan och halsen. Men ofta du vill ha en ökat blodflöde, eftersom den värmer det smittade området och hjälper alla att gunk rensa bakterier från kroppen.

Ett naturläkemedel är att dricka mer vatten. Det gör slem tunnare och lättare att bli av med när du hostar eller blåser. Bihålorna rinna bättre när du inte alla torkade ut, och om saker i dem är i rörelse, är det mindre sannolikt att bli smittad.

Ja. En sköljning kan hjälpa till att bryta upp trafikstockningar och ta bort bakterier och delar av viruset från näsan. Du kan köpa en over-the-counter koksaltlösning spray eller använda detta recept

Blanda 1/4 tsk salt och 1/4 tsk bakpulver i 8 dl varmt vatten. Luta sig över badrum sink. sprutar försiktigt lösningen i näsborren med hjälp av en glödlampa spruta. Håll den andra sidan av näsan med fingrarna. Låt blandningen rinna ut. Upprepa två till tre gånger, och sedan göra samma sak med den andra sidan.